Met welke expertise kom jij ons versterken?

Doen waar je goed in bent (en waar je energie van krijgt).


Alle Octanen hebben één gezamenlijke reden waarom ze bij Octatube werken: uitdagende architectuur tot leven brengen. Iedereen draagt hier op unieke wijze aan bij: vanuit expertise, talent, en enthousiasme.  Van engineering en inkoop tot productie en montage. Van HR en Marketing tot Finance en Kwaliteitscontrole. Alle Octanen zijn experts in hun eigen tak van sport, elkaar versterkend in multidisciplinaire zelfsturende teams.

Structural engineering
De visie van de architect vertalen naar een technisch maakbare gevel of dak. De uitersten opzoeken in glas, staal, hout en andere materialen. Puzzelen aan complexe constructieve ontwerpen.

Technisch tekenen
Complexe technische details uittekenen die onmisbaar zijn voor productie en bouw. Met een scherp oog en fijn gevoel voor de kleinste details.

Projectmanagement
Op tijd, binnen budget en met hoge kwaliteit. Alsjeblieft. Dat betekent schakelen op meerdere borden tegelijk, met als resultaat een blije en tevreden klant.

Projectcoördinatie
Alle materialen van de juiste kwaliteit, binnen het budget en op tijd op de bouwplaats krijgen. Een klus voor echte vasthoudende regelaars.

Sales Engineering
Het warm houden van contact met klanten, het spotten van en inspelen op nieuwe projectkansen, uitgebalanceerde aanbiedingen doen die klanten simpelweg niet kunnen weigeren.

Services
Moderne glas- en staalarchitectuur deel laten zijn van een duurzame en circulaire leefomgeving. Met reparatie, renovatie en onderhoud. Van klantcontact, tot inkoop en montage. Octatube in het klein.

Constante stroom
Ontwerpen tot leven brengen met gedurfd vakmanschap. Maar ook slim inkoopbeleid, logistieke mastermind en scherpe kwaliteitscontrole. Experts op het gebied van inkoop, assemblage, montage, logistiek en kwaliteitscontrole. Allemaal in huis.

Smeerolie
Alles wat nodig is om ons Octatube gesmeerd te laten draaien en groeien. Specialismes voor heel Octatube: denk aan HR, finance, marketing & communicatie en developers.

Bekijk al onze vacatures.