Challenging Glass Conference 2024

Octatube kijkt als sponsor verheugd terug op de succesvolle Challenging Glass Conference 9, die onlangs plaatsvond in Delft (TU Delft). Aan de vooravond van deze conferentie kwamen meer dan 100 toonaangevende experts samen bij Octatube voor een technische excursie met presentatie en een tour door ons nieuwe gebouw.

 De internationale tweejaarlijkse conferentie, georganiseerd door de TU Delft, de TU Munich en de Ghent University, brengt ontwerpers, ingenieurs, onderzoekers en industriële partners samen om te discussiëren over het architectonisch en structurele gebruik van glas. De conferentie is de uitgelezen plek om uitdagende projecten, toepassingen en onderzoek te laten zien, kennis te delen en te netwerken.

Samen met Arup en Forwood Facades deelden we tijdens een van de paperpresentaties inzichten over een uitdagend, iconisch erfgoedrenovatieproject: het hoofdkantoor van Channel 4 in Londen (VK). Dit project benadrukt onze gezamenlijke inzet voor innovatie en duurzaamheid in de glasindustrie.

We kijken uit naar de volgende editie van de Challenging Glass Conference.

 

 

Contact

Deel deze pagina