Waarom Octatube?

Het familiebedrijf Octatube, gevestigd in Delft, is de afgelopen jaren flink gegroeid. Inmiddels telt de organisatie ruim 100 man personeel en werken verschillende expertises op het gebied van engineering en vakmanschap nauw met elkaar samen. Projecten zijn de afgelopen jaren omvangrijker geworden. Hoewel we enorm zijn gegroeid, blijven we in de basis een familiebedrijf met behoud van onze familiewaardes en persoonlijke aandacht.  

Missie 
Octatube is een ‘Design & Build’ partner. Wij richten ons op het bieden van hoogwaardige oplossingen voor gevels en daken met innovatieve en kwalitatieve technieken en materialen. Ons werk laat zien dat een divers en creatief team, unieke concepten succesvol kan waarmaken en daarmee een bijdrage levert aan een duurzame en inspirerende omgeving voor iedereen.

Cultuur
Onze waarden zijn geworteld in een lange geschiedenis van esthetische gevoeligheid en technische expertise. We bloeien op van uitdagende ontwerpen en hebben een cultuur ontwikkeld die erop is gericht medewerkers de juiste tools te bieden om hun beste werk te doen. We ontwikkelen van binnenuit, we bieden mentorschap en voortdurende bijscholing. We maken gebruik van de meest geavanceerde technologieën. Deze leidende werkwijzen stellen ons in staat om een optimale omgeving te creëren voor onze teams en onze projecten.

Kernwaarden
Oplossingsgericht, betrouwbaar, samenwerkend en deskundig. Al 35 jaar bouwen we ons bedrijf rond deze waarden. Deze kenmerken komen voort uit ons primaire doel: het maakbaar maken van de visie van onze klant. Vaak ligt het ontwerp er al maar is een bepaald onderdeel zo nieuw of experimenteel dat Octatube vroegtijdig bij een project wordt betrokken. 

Realizing Challenging Architecture
Wij leveren een creatieve, technische visie en zijn in staat om uitdagendste concepten tot leven te brengen. Onze can-do mentaliteit maakt het dat we ons vol overgave storten op nieuwe kansen en uitdagingen. We streven naar samenwerking en innovatie en willen gedurende het hele ontwerp- en bouwproces de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Deze filosofie geeft niet alleen richting aan onze bedrijf, maar ook aan ons werk. In combinatie met ons geïntegreerde ontwerpproces en geavanceerde bouwtechnieken bestrijkt ons groeiende portfolio verschillende markten over de hele wereld.