Octatube: winnaar van de ‘Supply chain partner of the year’ award!

Wates Group in Londen organiseert jaarlijks de Supply Chain Awards. Dit evenement erkent de gewaardeerde ondersteuning van Wates’ supply chain partners.

Octatube was de specialiseerde onderaannemer voor een aantal projecten in Londen; zoals het Victoria & Albert Museum (V&A), de London Business School en Tasman House. Octatube is vanwege deze projecten verkozen tot de winnaar van de ‘Supply Chain Partner of the year’ award.

Een citaat van Wates over de ‘Supply chain partner of the year’ award:
Octatube heeft met Wates het afgelopen jaar aan drie uitdagende projecten gewerkt waaronder het Victoria & Albert Museum, London Business School en Tasman House. Octatube heeft samengewerkt met onze ontwerpteams om er zeker van te zijn dat de gevels zowel technisch als architectonisch uitstekend zijn. De kwaliteit van de montage en de ondersteuning van het Nederlandse teams zijn volgens onze klanten als ongeëvenaard ervaren. Octatube heeft uitzonderlijk werk geleverd voor de montage in 2016 wat heeft geleid tot een eerste klas oplevering in 2017.

Octatube werd ook in grote mate geprezen in de categorieën ‘Veiligheid’ en ‘Innovatie’.

Citaat over ‘Veiligheid’:
Tijdens hun werk voor de London Business School heeft Octatube gedurende het gehele project veel aandacht gehad voor gezondheid en veiligheid op de bouwplaats. Zij hebben veel grote glazen elementen en geprefabriceerde stalen liggers gemonteerd binnen de beperkte ruimte tussen de beschermde gebouwen. Veiligheid stond voor Octatube altijd op de eerste plaats. De projectleider Corine Dikkers heeft er op toe gezien dat de veiligheid gedurende het hele project bleef gewaarborgd.

Citaat over ‘Innovatie’:
Octatube heeft een complexe gevel, met veel verschillende verbindingen, gemonteerd voor het Tasman House project. Om de uitzonderlijke bevestigingsdetails goed te monteren zijn er perspex schaalmodellen gemaakt en naar locatie gebracht om de monteurs voorafgaand aan de montage te informeren.
 


Op bovenstaande afbeelding zijn te zien van links naar rechts Phil Shortman, managing directeur bij Wates in Londen, Kuno Jacobs en Maarten Moerman, engineers bij Octatube.

Bij Octatube voelen we ons vereerd en dankbaar om zo’n prestigieuze award te ontvangen en erkend te worden voor het werk dat wij doen! We hadden dit natuurlijk niet kunnen doen zonder het fijne team bij Wates. We kijken uit naar het voortzetten van deze fijne samenwerking in de komende jaren!  

Contact

Deel deze pagina