Bij Octatube doen we waar we energie van krijgen.

Realizing challenging architecture.

We brengen uitdagende architectuur tot leven. Dat is onze passie. Hoe uitdagender, hoe beter. We doen liever niet twee keer hetzelfde en puzzelen net zo lang verder aan complexe vraagstukken tot we er zijn. Dat doen we samen, ieder vanuit zijn/haar talent en expertise. Zo komen we tot de mooiste oplossingen.

- Naar onze vacatures - 

Over Octatube.

Even voorstellen.

Ken je de glazen kabelnetgevels van de Markthal in Rotterdam? Of het glazen entreegebouw van het Van Gogh Museum in Amsterdam? Of wellicht heb je in het Victoria & Albert Museum in Londen staan kijken naar het glazen dak. Dan ken je ons werk.

Wij bedenken slimme, nieuwe en soms experimentele oplossingen voor complexe en specialistische architectonische constructies, en realiseren deze vervolgens ook zelf. Bij Octatube gaan ontwerpen en maken hand in hand en zit je met je neus op het hele proces: van technisch ontwerp en detaillering tot productie, montage en onderhoud. Octatube is een design & build bedrijf in één. En dat is best uniek!

– Meer over ons –

De Octa-cultuur.

Bij ons draait het om onze mensen.

Alleen met de kennis, expertise, durf, talent en vooral gedrevenheid van alle Octanen kunnen we doen wat we het liefste doen: uitdagende architectuur tot leven brengen. Ook onze kernwaarden zijn hier onlosmakelijk mee verbonden, maken ons als team uniek en zitten in het DNA van iedere Octaan. Als je bij Octatube werkt, dan bén je Octatube.

Onze kernwaarden zijn:

  1. we willen uitgedaagd worden
  2. samen zijn we sterker
  3. we doen wat we zeggen
  4. we zijn goed in wat we doen


– Meer over onze cultuur –
 

We leren je graag kennen.

Kom je koffie drinken?

Als groeiend bedrijf zijn we altijd op zoek naar talentvolle nieuwe Octanen die passen bij onze cultuur en onze manier van werken. Solliciteer op een van onze vacatures of meld je aan voor onze job alerts. Een keertje koffiedrinken kan trouwens ook! Dan onderzoeken we samen of en hoe jouw talenten en persoonlijke waarden bij ons aansluiten.

Contact:
vacatures@octatube.nl
Stuur je CV naar ons op. Of geef aan als je graag een koffiegesprek wilt.
Wij bellen je snel!

Volg ons:
Wil je op de hoogte blijven van alles wat we doen bij Octatube? Volg ons doen via onze kanalen op sociale media.