Junior controller

1307 x bekeken

Profielschets

Zorg jij voor financiële transparantie voor de organisatie om bijzondere architectuur te blijven bouwen?
Wil jij vanuit je huidige verantwoordelijkheden je verder ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aangaan?
Dan zijn wij bij Octatube op zoek naar jou!


Octatube is een gerenommeerd ontwerp- en bouwbedrijf gespecialiseerd in glas- en staalconstructies. Door onze unieke benadering zijn wij in staat om altijd bijzondere projecten te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de glasgevel van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum te Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten waar wij met trots aan hebben gewerkt!

Ons financieel team bestaat momenteel uit 5 collega’s en zoekt versterking. We hebben een business- en een financieel controller, twee administrateurs en een assistent controller.  Op termijn zal een van onze collega’s met pensioen gaan en jij kunt het stokje overnemen. Je hebt ruim de tijd om je expertise te laten zien en verder te ontwikkelen. Na verloop van tijd kun jij binnen de doelen van het team eigen invulling geven aan je rollen.

Je hebt regelmatig contact met de verschillende afdelingen wat je functie dynamisch en interactief maakt.

Wat je doet

 • Als junior controller coördineer jij de financiële administratie en werk je samen met de twee administrateurs. Daarnaast werk je samen met de financieel controller bij het plannen, maken van rapportages en analyses, verslaglegging en belastingaangiftes van zowel binnen- als buitenland.
 • Een belangrijke focus van je activiteiten zal zijn: het toezien op een juiste en volledige verwerking van de financiële transacties, zodat de organisatie beschikt over de goede stuurinformatie. Je ondersteunt bij het opstellen en monitoren van KPI’s en OKR’s en je draagt bij aan het creëren van prognoses en adviezen.
 • Daarnaast ben je betrokken bij payroll activiteiten in samenwerking met het HR team.


Wat neem je mee

 • Je werkt op HBO-niveau en hebt een relevante financieel/administratieve opleiding.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een financiële afdeling en hebt de ambitie om je in je vak verder te ontwikkelen.
 • Je bent een expert op het gebied van cijfers, je bent doortastend, hebt een proactieve houding en je voert je werkzaamheden zorgvuldig uit.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal en kunt je redden in het Engels.
 • Je hebt ervaring met ERP pakketten, bij voorkeur AFAS.
 • Jij bent open en werkt graag samen. Je staat open voor ontvangen en geven van feedback en om je als persoon en professional verder te kunnen ontwikkelen.


Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Je werkt mee aan het bouwen van uitdagende architectuur om trots op te zijn!
 • Dit doe je binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
 • Je bent de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel. (Wij werken volgens het Holacratisch model waarin zelfsturing en zelf organiserend vermogen belangrijk zijn).
 • Je kunt zowel thuis als op kantoor werken, dit geeft flexibiliteit.
 • Wij hebben regelmatig events om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf. Je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen die kun je, indien gewenst, buiten de bouwvak opnemen.


Enthousiast geworden?
Octatube is een werkgever die gelijke kansen biedt aan alle werkzoekenden en alle gekwalificeerde sollicitanten/ werknemers die passen in de cultuur en voldoen aan de gestelde eisen zullen in aanmerking komen voor de functie. We werken hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt en willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt. 

Iedereen is welkom om bij Octatube te solliciteren. Dus denk jij binnen de functie te passen, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via: vacatures@octatube.nl t.a.v. de afdeling HR. 
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Tijmen Beetz / Edith de Jong. Je sollicitatie (motivatie & CV) graag digitaal versturen met behulp van de solliciteerknop onderaan t.a.v. HR. Wij kijken uit naar je reactie!

Sluitdatum:  27 september 2021

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving