Projectmanager

2107 x bekeken

Profielschets


Bouw jij mee aan iconische architectuur? Ben jij een energieke verbinder die er voor zorgt dat de realisatie van uitdagende architectuur gesmeerd loopt? Dan horen wij graag van jou!

Octatube ontwerpt en bouwt uitdagende architectuur. Dit doen we door met interne- en externe partijen duurzame partnerschappen op te bouwen en onderhouden. Met jouw aanpak en bouwtechnische kennis zorg je er voor dat alle partijen hun talent en passie optimaal kunnen inzetten. Samen zetten wij een gaaf en uniek gebouw neer en tegelijkertijd bouwen wij aan sterke teams.Wat je doet

 • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van impactvolle architectuur. De projecten hebben een contractwaarde van een paar ton tot wel 10 miljoen en zijn veelal internationaal.
 • Je hebt continu de wens van de klant voor ogen en hier richt je jouw project op in. 
 • Je zorgt er voor dat alle stappen van het project, vanaf design tot aan oplevering, soepel verlopen. Daarnaast maak en bewaak je de planning en borg je de kwaliteit. Natuurlijk voer je alles binnen de gestelde financiële marges uit. 
 • Je werkt intern met een multidisciplinair projectteam. Het team bestaat uit enthousiaste engineers, constructeurs, technisch tekenaars, projectcoördinatoren en inkoop. Je hebt een kort lijntje met de bouwtak (fabriek en montage), die met name door de projectcoördinatoren wordt begeleid. Jij bent de teambuilder die voor de juiste “teamspirit” zorgt.
 • Als projectmanager lever je een actieve bijdrage aan diverse interne projecten en verbetertrajecten. Jouw bijdrage kan ook op andere vlakken zijn die niet per se bij je functie horen maar wel bij jouw talenten passen.

Wat neem je mee

 • De projecten zijn zowel technisch als planmatig complex. Samen gaan wij steeds nieuwe uitdagingen aangaan. Hierdoor hebben projecten altijd te maken met “iets” nieuws. Dit kan op het gebied van techniek, materiaal, locatie, partijen of processen zijn. Het aangaan van uitdagingen en het tijdig kunnen schakelen ervaar je als stimulerend. Jij zorgt voor optimale prestaties.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van bouw projecten. Afhankelijk van je niveau, ervaring en groeipotentie word je op een bepaald project ingedeeld.
 • Je hebt een opleiding op hbo of universitair niveau afgerond, het liefst in de richting bouwtechniek, architectuur of projectmanagement.
 • De projecten zijn regelmatig van internationale aard, je bent cultuur sensitief en communiceert naast het Nederlands ook prima in het Engels of in het Duits.

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Je werkt mee aan het bouwen van uitdagende architectuur om trots op te zijn!
 • Dit doe je binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien.
 • Je werkt naar een tastbaar resultaat toe, in een team gedreven architecten, constructeurs,gespecialiseerde productie- en montagemedewerkers.
 • Je bent de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel. Wij bieden je verschillende ontwikkeltrajecten.
 • Wij ondersteunen je om je snel thuis te voelen. Hiervoor zetten we onder andere de Octacademy in: een intern opleidingstraject waarbij je Octatube en haar activiteiten in de breedte leert kennen.
 • Wij hebben regelmatig events om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf. Je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen kun je, indien gewenst, buiten de bouwvak opnemen.

Enthousiast geworden?
Wil je meer weten over de functie dan kun je terecht bij Loes Venema. Sollicitaties (motivatie & CV) graag digitaal versturen d.m.v. de solliciteerknop onderaan t.a.v. Rania Ramkisoen.

Meer weten over de rol van projectmanager? Lees hier het interview met Iris, projectmanager en constructeur bij Octatube.

Contact informatie

Loes Venema
015-789.00.00

Solliciteer naar Projectmanager

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren