Allround meewerkend voorman services

280 x bekeken

Profielschets

Zet jij jouw bouwkundige ervaring en vakmanschap graag in voor het in topconditie houden van spraakmakende gebouwen? Met jouw kennis, drive, coördinerend en coachend vermogen zorg jij ervoor dat projecten tot in de puntjes vakkundig door het services team worden uitgevoerd. 

Octatube Services houdt met advies en uitvoering bestaande gebouwen in optimale conditie. Wij zijn specialist in het onderhouden, repareren en renoveren van gebouwdelen van staal en glas en werken hierbij gericht op duurzaamheid en circulair hergebruik. Veel van deze projecten zijn door Octatube zelf gebouwd. Met trots werken wij aan het onderhoud van onder andere de Markthal glasgevels in Rotterdam, de glazen entree van het Van Gogh Museum in Amsterdam en het glazen atriumdak van het Gemeentemuseum in Den Haag. 

Als meewerkend voorman services werk je aan meerdere projecten. Vanaf het opnemen van de werkzaamheden tot aan met de oplevering van het project ben jij betrokken. Jij zorgt er voor dat de werkzaamheden duidelijk worden, zorgt voor de voorbereiding van de klus en stelt je team samen. Tijdens de uitvoering ben jij het aanspreekpunt voor de klant, zorg je voor het materiaal en materieel en werk je samen met het team mee aan de realisatie van de opdracht. Geen dag is hetzelfde, de projecten zijn uitdagend en zeer afwisselend en worden uitgevoerd over het hele land. De opdrachten hebben vaak een korte doorlooptijd waardoor je meerdere projecten onder je hoede hebt.


Wat je doet

 • Je zorgt voor het opnemen, plannen en uitvoeren van onderhouds-, reparatie en renovatieprojecten aan gebouwen met staal- en glaselementen 
 • Je bent het aanspreekpunt van de klant voor de aan jouw toegewezen projecten
 • Je coördineert alle nodige werkprocessen die voor de uitvoering van het project nodig zijn, denk aan de planning, beheer en bestelling van materiaal en materieel, begeleiding van de uitvoering en oplevering van de projecten  
 • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid binnen de toegewezen projecten. 

Wat neem je mee

 • Je hebt relevante werkervaring als voorman binnen de bouw en kunt de werkzaamheden van het team coördineren. 
 • Je hebt een werk- en denkniveau mbo-niveau, het liefst in bouwkunde of werktuigbouwkunde waardoor je het werk kunt opnemen, inschatten, aannemen, plannen en begeleiden.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de uitvoerende bouw, het liefst heb je met staalconstructies en beglazingen gewerkt.
 • Je neemt verantwoording en bent een verbinder. Het leveren van kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel! 
 • Het beschikken over VOG is een pre.
 • Je bent in het bezit van een VCA-vol- en een hoogwerkers- certificaat of bent bereid deze te behalen 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Het beschikken over een BE-rijbewijs is meer dan welkom.

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Wij bieden een zelfstandige en gevarieerde functie met veel ruimte voor eigen initiatieven en nieuwe ideeën.
 • Wij bieden jou de ruimte om je eigen ontwikkeling te regisseren, je hebt ruimte om je talenten in te zetten en je zowel persoonlijk als in je functie verder te ontwikkelen .
 • We zijn een klein enthousiast team waar veel mogelijk is. Wij hechten veel waarde aan een open, transparante en gedreven werksfeer.
 • Wij organiseren regelmatig events om naast hard werken ook samen te ontspannen, ook streven wij ernaar dat iedereen een gebalanceerde verhouding tussen werk en ontspanning heeft.

Enthousiast geworden?
Wil je meer weten over de functie dan kun je terecht bij: Barbara van Gelder, telefoonnummer 015-789.0000. Je sollicitatie (motivatie & CV) kan je digitaal versturen d.m.v. de solliciteerknop rechtsonder t.a.v. Rania Ramkisoen. Wij kijken uit naar je reactie!

Sluitdatum: 28 december 2018.

Contact informatie

Barbara van Gelder
015-789.00.00

Solliciteer naar Allround meewerkend voorman services

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren