Operationeel coördinator logistiek

889 x bekeken

Profielschets


Bouw je mee aan het verder professionaliseren van de logistieke afdeling?

Octatube ontwerpt en bouwt iconische gevels en daken en realiseert uitdagende architectuur, wij gebruiken met name staal en glas als hoofd materiaal. De vraag naar onze expertise neemt toe en onze organisatie groeit. De logistiek neemt mede daardoor een grote en belangrijke rol in binnen onze organisatie. Het doel van het logistieke team is dat alle projecten zowel tijdens de fabricage als tijdens de bouw op locatie op een effectieve en efficiënte manier bevoorraad worden. De projecten vinden zowel nationaal als internationaal plaats.

De functie operationeel coördinator logistiek is nieuw. Je eerste uitdaging is het centraliseren en optimaliseren van alle logistieke processen in samenwerking met het logistieke team. Na een inwerkperiode verwachten wij dat je een plan van aanpak maakt voor het verder vormgeven van de afdeling en deze gefaseerd uitvoert. Tegelijkertijd steek je je handen uit de mouwen en ondersteun en begeleid je waar nodig in de uitvoering. 

Wat je doet    

 • Jij brengt de logistieke activiteiten naar het volgende niveau en bouwt aan een professioneel logistiek team.
 • Jij verzorgt de planning en coördinatie van alle materiële stromen en bewaakt of aan de aflevervoorwaarden is voldaan. Je richt het magazijn in en zorgt dat het proces van binnenkomende en uitgaande goederen optimaal verloopt. 
 • Jij werkt nauw samen met je collega’s van projectcoördinatie, inkoop, kwaliteit, fabricage en montage. Je denkt met hen mee en zorgt dat alle nodige informatie ten behoeve van het ontvangen, verwerken en verzenden van materiaal en producten op tijd en correct plaats vinden. In geval van vertraging of afwijkingen informeer je de productie en ondersteund om samen tot een oplossing te komen. 
 • Samen met het logistieke team zie je toe op een tijdige en correcte bevoorrading van de projecten en heb je contact met alle nodige partijen om dit voor elkaar te krijgen. 

Wat neem je mee

 • Je hebt een afgeronde mbo+/hbo-opleiding, zoals bijvoorbeeld Logistiek of Supply Chain Management. 
 • Je hebt werkervaring binnen een logistieke afdeling en bent toe aan een volgende stap waarin je meer van je talenten kunt laten zien en ontwikkelen.
 •  Jij hebt eerder procesverbeteringen doorgevoerd en hebt daarbij een vernieuwende en praktische aanpak.
 • Je bent in staat om met diverse type mensen samen te werken en bent een verbinder. 
 • Je hebt een flexibele instelling en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Je kunt goed op ad hoc vragen reageren zonder daarbij de grote lijn uit het oog te verliezen. Je neemt verantwoordelijkheid voor de resultaten. 
 • Je bent goed in resultaatgericht samenwerken en je bent daarbij integer en betrouwbaar.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en je hebt prima spreek- en schrijfvaardigheden.
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen. Wij werken met het ERP systeem Afas. 

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Je kunt jouw opgedane kennis en ervaring toepassen en verder ontwikkelen en daarbij bijdragen aan de verdere groei en professionalisering van Octatube. Indirect werk je mee aan de realisatie van uitdagende en iconische gebouwen.
 • Wij bieden je veel ruimte voor eigen initiatieven en nieuwe ideeën en we organiseren regelmatig events om naast hard werken ook samen te ontspannen.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaalbewerkingsbedrijf, en je kunt je 25 vakantie en 13 ADV dagen  buiten de bouwvak opnemen. Parttime werken is mogelijk. 

Enthousiast geworden?
Wil je meer weten over de functie? Bel dan met Marius van der Meulen , telefoonnummer 015-789.00.00.
Je sollicitatie (motivatie & CV) graag digitaal versturen d.m.v. de solliciteerknop onderaan  t.a.v. Rania Ramkisoen. Wij kijken uit naar je reactie!          

Status: vacature gesloten per 16 november, gesprekken lopen.

Contact informatie

Marius van der Meulen
015-789.00.00

Solliciteer naar Operationeel coördinator logistiek

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren