Constructeur (junior/medior)

Solliciteer
1659 x bekeken

Profielschets

Structural Engineer – Constructeur (junior/medior)

Vertaal jij de visie van de Architect naar een maakbaar product? Zorg jij dat bijzondere bouwkundige concepten en ontwerpen werkelijkheid worden? Dan kun je als aankomend of ervaren constructeur bij Octatube je ei kwijt! 

Octatube is een gerenommeerd ontwerp- en bouwbedrijf gespecialiseerd in glas- en staalconstructies. Door onze unieke Design & Build benadering zijn wij in staat om altijd bijzondere projecten te realiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de glasgevel van het Van Gogh museum in Amsterdam, de kabelnetgevel van de Markthal in Rotterdam en de uitbreiding van het Victoria & Albert museum te Londen. Stuk voor stuk toonaangevende en inspirerende projecten waar wij met trots aan hebben gewerkt!

Binnen ons Structural Engineeringsteam kun je het vak leren of kun je met je reeds opgedane ervaring met veel ruimte voor eigen inbreng aan de mooiste en technisch uitdagende constructies werken. Wij werken in multidisciplinaire teams aan onze projecten. Na een gedegen inwerkperiode kan je binnen de organisatie zelf ontdekken waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. Dit kan zowel door verdere vakverdieping of door je breder in de organisatie in te zetten, jij bent de regisseur van je eigen carrière!

Je wordt binnen de Octatube familie opgenomen en krijgt een passend inwerk- en intern ontwikkeltraject. Als het nodig is zal een mentor je ondersteunen en begeleiden tot dat je zelfstandig aan de slag kunt. Binnen Octatube leren wij van elkaar en ontwikkelen wij samen.
Heb je al ervaring binnen het vak? Dan word je in de wereld en projecten van Octatube ingewijd zodat jij je snel thuis voelt en het beste uit jezelf kunt halen!

Wat je doet

In de rol van Structural Engineer ben je verantwoordelijk het constructief ontwerp van jouw (internationale) project. Binnen het projectteam toets je met een kritische blik en proactieve houding de constructieve aspecten van globaal tot detailniveau en stemt deze af met de rest van de teamleden.

 

Wat neem je mee?

 • Je unieke persoonlijkheid;
 • De wil om iedere dag iets nieuws te leren;
 • Je enthousiasme en creativiteit;
 • Je bent open en zegt waar het op staat;
 • Je hebt WO denk en werkniveau en hebt een relevante opleiding gevolgd (b.v. Civiele Techniek, Structural design, (werktuig)bouwkunde;
 • Je hebt gevoel voor uiteenlopende constructies en wil er graag daarmee aan de slag;
 • Je bent een puzzelaar die keuzes kan maken in een complexe werkomgeving;
 • Je hebt gevoel voor detail, maar verliest het groter geheel niet uit het oog;
 • Je kan goed met computers en rekenprogrammatuur overweg.

Dit werkt in jouw voordeel, maar kan je ook bij ons leren

 • Je hebt constructieve kennis van staal, glas en/of hout;
 • Je beheerst diverse (reken)pakketten zoals RFEM, IDEA, FEMAP, Grasshopper;
 • Je hebt affiniteit met programmeren en kan dat praktisch inzetten;
 • Je hebt goede beheersing van Nederlands en/of Engels.

Waarom je bij Octatube wilt werken

 • Je werkt mee aan het bouwen van uitdagende architectuur om trots op te zijn;
 • Je werkt binnen een innovatieve en internationale werkomgeving waar ruimte is om je talenten te laten bloeien;
 • Je bent de regisseur van je eigen ontwikkeling, zowel persoonlijk als functioneel. (Wij werken volgens het Holacratisch model waarin zelfsturing en zelf organiserend vermogen belangrijk zijn);
 • Je kunt zowel op kantoor als thuis werken, dit geeft flexibiliteit;
 • Wij hebben regelmatig events om naast hard werken ook samen te ontspannen;
 • Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO van het Metaalbewerkingsbedrijf. Je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen die kun je, indien gewenst, buiten de bouwvak opnemen.

Enthousiast geworden?
Octatube is een werkgever die gelijke kansen biedt aan alle werkzoekenden. Alle gekwalificeerde sollicitanten/ werknemers die passen in de bedrijfscultuur en voldoen aan de gestelde eisen zullen in aanmerking komen voor de functie. We werken hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt en willen ervoor zorgen dat iedereen zich thuis voelt.  

Iedereen is welkom om bij Octatube te solliciteren. Dus denk jij binnen de functie te passen, reageer dan snel! Je sollicitatie (motivatie & CV) ontvangen we graag digitaal via: vacatures@octatube.nl t.a.v. HR. 
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Luis Weber / Peter van de Rotten via telefoonnummer 015-789.00.00.

Wij kijken uit naar je reactie!

Sluitdatum: 12 december 2021

Contact informatie

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving