Update: Octatube werkt door

Realizing Challenging Architecture wordt plots in een nieuw perspectief geplaatst.

Het coronavirus brengt veel onzekerheid met zich mee en vanzelfsprekend maken we ons zorgen over wat er kan gebeuren. De gezondheid en veiligheid van iedereen bij Octatube en iedereen in onze omgeving heeft de hoogste prioriteit. Daarom hebben we alle noodzakelijke (voorzorgs)maatregelen getroffen om door te kunnen werken aan al onze mooie projecten. Daarbij volgen we de adviezen van het RIVM en de Nederlandse overheid.

We werken vanuit huis. Er is een minimale bezetting op kantoor, zolang het kan. Onze collega’s op de bouw, in de fabriek, logistiek en montage gaan door met hun werkzaamheden. Zij nemen daarbij alle voorzorgsmaatregelen en volgen de richtlijnen op locatie. Uiteraard blijven collega’s met (milde) klachten sowieso thuis.

Verder is het business as usual bij Octatube. 

Onze teams werken de komende periode door aan alle projecten. Interne en externe overleggen en vergaderingen vinden telefonisch of digitaal plaats. We zijn dus ook gewoon bereikbaar via telefoon en e-mail. Fysieke afspraken proberen we zoveel mogelijk te beperken. 

Ons centrale telefoonnummer 015-7890000 is bereikbaar. U kunt ook altijd een e-mail sturen naar info@octatube.nl met uw vraag en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. We zorgen dat u dan zo snel mogelijk wordt teruggebeld.

Met inzet en creativiteit gaat het ons lukken om deze periode samen door te komen. We doen ons best om veilig en gezond te blijven, zodat we met een constante kwaliteit de projecten kunnen blijven realiseren waar we zo trots op zijn.

Contact

Deel deze pagina