Een bezoek van Koningin Máxima

Vandaag was het dan zover. Op de ‘Dag van de Ondernemer’ is hare Majesteit Koningin Máxima samen met het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, de staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en andere leden naar Octatube gekomen om het jaarbericht de ‘Staat van het MKB’ te presenteren.

Uiteraard waren bij Octatube al een paar dagen bezig met alle voorbereidingen. Vanochtend was het dan eindelijk zo ver en stonden Mick en Nils Eekhout al klaar om iedereen welkom te heten.

Na binnenkomst kreeg het hele gezelschap een rondleiding door het bedrijf en de fabriek om uit te leggen hoe Octatube werkt. Ons design en build aanpak waarbij meerdere disciplines samenwerken is dan ook redelijk uniek in Nederland. 

Na de rondleiding werd in de fabriek het jaarbericht met de nieuwe cijfers door de voorzitter van het Comité, de heer Goddijn, aangeboden aan staatssecretaris Keijzer van EZK.

Voor Octatube was het een bijzondere dag. Alle werknemers waren zeer vereerd om Koningin Máxima, staatssecretaris Keijzer en alle andere gasten te mogen ontvangen en te laten zien en te vertellen over het werk wat we doen. Ook gingen we aan het einde van het bezoek nog op de foto met Koninging Máxima. Deze dag gaat de boeken in om nooit meer te vergeten!


 

Alle foto's zijn gemaakt door Wiebe Kiestra (http://www.wiebekiestrafotografie.nl/).
 

Contact

Deel deze pagina