Bouw van ons nieuwe hoofdkantoor in volle gang

De bouw van ons nieuwe hoofdkantoor is in volle gang. Alle glaspanelen zijn al op hun plek. Het dak van de nieuwe fabriekshal is al volledig bedekt met zonnepanelen en binnen in het gebouw is de voortgang ook duidelijk zichtbaar. Alle binnenmuren zijn geplaatst, inclusief de houten deurkozijnen.

Op dit moment worden de technische installaties geïnstalleerd. We hebben ervoor gekozen om geen verlaagd plafond te plaatsen, zodat de installaties in zicht blijven. Het klimaatplafond zorgt ervoor dat we de ruimtes kunnen koelen, verwarmen en ventileren, en dat alles om een comfortabele en gezonde werkomgeving te creëren voor alle Octanen. Wat betreft energie-efficiëntie, wordt de warmte en koude opgewekt via ons geothermische bodemsysteem en het nieuwe gebouw (zowel het kantoor als de hal) heeft een primaire energieconsumptie van <0 kWh/m2.

Vorige week hebben we met succes de zwarte stalen spiraaltrap met een glanzende coating op zijn plek geplaatst. Deze week staan we op het punt om drie grote bovenloopkranen te installeren in de fabriekshal.

We liggen helemaal op schema om eind dit jaar onze intrek te nemen in het nieuwe hoofdkantoor!

Contact

Deel deze pagina