Octatube districtswinnaar Smart People Award

De districtswinnaars van de Metaalunie Smart People Award zijn bekend. De jury onder leiding van Doekle Terpstra heeft alle inzendingen beoordeeld en Octatube als winnaar aangewezen van district Zuid-Holland. Alle districtswinnaars gaan door naar de landelijke finale op 5 november.

"De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van MKB-metaalbedrijven die begrijpen dat het menselijk kapitaal, nu en in de toekomst, belangrijk is voor een goed renderend bedrijf. Het wordt 5 november tijdens de landelijke finale spannend wie de Award gaat winnen”, aldus Doekle Terpstra. Dat het de jury moeilijk werd gemaakt, werd onder andere duidelijk bij het beoordelen van deelnemers uit district Oost. Daar werden twee winnaars aangewezen.
 


De Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich met een actueel thema positief onderscheidt. Dit jaar is de Smart People Award in het leven geroepen, een prijs die zal worden uitgereikt aan een bedrijf dat voorop loopt met nieuwe technologische ontwikkelingen en zich daarin onderscheid door de optimale inzet en betrokkenheid van het personeel.
Goede vakmensen zijn een onmisbare schakel in de transitie naar een toekomst waarin het MKB-metaal, gebruikmakend van de nieuwste technologieën, slimmer en sneller zal moeten gaan produceren. Want techniek maakt het mogelijk: de mens doet het. Dat vraagt naast vaktechnische kennis, om eigenschappen als flexibiliteit, creativiteit en de prikkel om constant op de hoogte te blijven van die nieuwe ontwikkelingen door scholing. Diezelfde vakmens moet ook in staat zijn om met plezier langer en gezonder door te kunnen werken.

Koninklijke Metaalunie is met ruim 13.000 leden de grootste ondernemersorganisatie voor het MKB-metaal. De leden hebben samen een omzet van 22 miljard euro en bieden werkgelegenheid aan ruim 150.000 mensen.

Contact

Deel deze pagina