Internationale erkenning voor Octatube

We zijn trots op twee ‘Supply Chain Awards’ die we hebben gekregen van de Wates Group in Londen. Octatube heeft gewonnen in de categorie ‘Extraordinary Pre-Construction Support’, en we zijn in hoge mate geprezen als ‘Supply Chain Partner of the Year’.

Citaat over ‘Extraordinary Pre-Construction Support’:
Octatube heeft samen gewerkt met Wates tijdens aan de bouw voorafgaande fases voor de London Business School, het Victoria & Albert Museum en het Tasman House. Alle drie de projecten brachten verschillende uitdagingen met zich mee, met name de moeilijkheden met betrekking tot het werken aan monumentale gebouwen bij de eerste twee projecten. Bij alle projecten zijn ze pro-actief in het leveren van oplossingen voor vraagstukken, in nauwe samenwerking met onze architecten en engineers, waarbij de oplossingen waren gericht op value engineering en het vinden van kostenbesparingen. De uiteindelijke producten en de kwaliteitscontrole op de bouwplaats zijn eerste klas en een verdienste voor hen als bedrijf.

Citaat over ´Supply Chain Partner of the Year´
Ondanks het feit dat Octatube en Wates nog maar een paar jaar samenwerken, heeft deze samenwerking dankzij hun professionaliteit en projectaanpak een enorme impact gehad op onze projecten. Bij het werken aan onze historische restauratieprojecten bij het Victoria & Albert Museum en de London Business School en de commerciële nieuwbouw van het Tasman House, hebben zij oplossingen aangedragen voor uitdagingen die zich hebben voorgedaan. Dit deden ze op een zeer coöperatieve manier en in nauwe samenwerking met Wates, de klant en het ontwerpteam. De eindproducten die ze hebben geleverd zijn van eerste klas kwaliteit en een bewijs van Octatube’s hoge standaard en grote aandacht voor details.

Wates is één van de toonaangevende familiebedrijven in de bouw, vastgoedontwikkeling en -diensten in het Verenigd Koninkrijk. De Wates Groep heeft een omzet van 1,27 miljard pond (2015).

Contact

Deel deze pagina