Beter worden.

In waar je goed in bent.


We vinden persoonlijke groei en ontwikkeling ontzettend belangrijk. Alle Octanen hebben de drive om zichzelf uit te dagen hun expertise en talent zo goed mogelijk in te zetten en te ontwikkelen. Stilstand is immers achteruitgang, zeker bij een bedrijf als Octatube.

Er is bij Octatube dan ook volop mogelijkheid om nog beter in te worden in waar je goed in bent. Of andere talenten en interesses verder te ontdekken.

Je ontwikkelt je altijd met een bepaald doel voor ogen. Dat doel heeft bijvoorbeeld te maken met je ambities of je kennis en is bovendien van toegevoegde waarde voor Octatube. Samen met jou kijken we naar wat jouw doelen zijn en wat je wilt en gaat doen om die te bereiken. Je kunt bijvoorbeeld rollen pakken die passen bij jou en je wensen om je te ontwikkelen. Leren door te doen dus eigenlijk. Maar ook het volgen opleidingen, trainingen of cursussen behoort tot de mogelijkheden.

Stage lopen.
Dat kan! We hebben regelmatig leuke stageplaatsen en afstudeerplekken beschikbaar. Geïnteresseerd? Stuur ons dan een e-mail met daarin waarom je graag bij ons komt stagelopen, wat je wilt doen, wanneer, je CV en eventueel je portfolio.